Меню
Количка

Активни съставки RSS Feed

27 Feb ФО-ТИ (He Shou Wu)
0 526
ФО-ТИ е китайската билка с множество комплексни ползи, поради богатия си състав. Използва се за лечение, за профилактика, за подсилване на имунната система и либидото, както и против косопад. ПРОИЗХОД..
09 Feb Червена детелина
0 465
ПРОИЗХОДЧервената детелина е многогодишно тревисто растение естествено сещано в Европа, Централна и Северна Азия.  ПОЛЗИПритежава богат състав от минерали, витамини и антиоксиданти, което го превръща ..
09 Feb Био Морски Колаген
0 346
Колагенът е основният елемент на извънклетъчната матрица, който осигурява еластичност и здравина на кожата и косата. Във формулата си за подхранване на миглите, Nuggela & Sule разработва и използва ра..
09 Feb Комплекс Keranutri
0 564
Основният градивен елемент на косъма е кератина и също така косата е с отрицателен заряд (анионна). Всички съставки, имащи положително заредени (катионни) са със силен амфинитет към косата и се натруп..
09 Feb Тукума масло
0 578
ПРОИЗХОДМаслото от тукума се извлича от семената на плодовете на палмовото дърво тукума, естествено растящо в Бразилия. Добито чрез честна търговия (fair trade), прозрачност, проследяване и иновации, ..
01 Feb Лукът като лечение за скалпа и косата
0 650
ЛУКЪТ КАТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА СКАЛПА И КОСАТАОт стотици години лукът е едно от най-традиционните средства, използвано зя лечение за скалпа и подобряване външния вид на косата. На лука се приписват множество п..
06 Jan Мака: Суперхраната за сгъстяване на косата
0 436
ПРОИЗХОД НА МАКАТА Чудото от Перу, Андската мака е тревисто растение, естествено растящо в едни от най-дивите и недостъпни райони в Перу и Боливия - високите Анди. Планински условия с надморска височи..
05 Jan Лукът: Пречистване за скалпа, храна за косата
0 524
КАКВА Е ТАЙНАТА НА ЛУКАТайната на лука се крие в две от основните му съставки - кверцетин и сяра, позната като минерала на красотата. КвертецинЛукът притежава най-високо съдържание на кверцетин в срав..
03 Jan Морски Гликоген: Превенция против косопад и създаване на обем в косата
0 416
ПРОИЗХОД НА МОРСКИЯ ГЛИКОГЕН Гликогенът е начин на съхранение на глюкозата във връзките на въглехидратната молекула, намираща се в мускулите, черния дроб и мозъка. А глюкозата от своя страна е градиве..
02 Jan Комплекс BIO-CAPIGEN PT: Спира косопада и стимулира растежа на косата
0 509
BIO-CAPIGEN PT е биологичен, ботанически и биотехнологичен комплекс, предназначен да намали косопада и да стимулира растежа на косата. В състава си включва: Серни пептидиСтимуланти на протеиновата био..
02 Jan Киноата: Елиминира пърхота и запечатва цъфтящи връхчета на косата
0 414
ПРОИЗХОД НА КИНОАТА Киноата, картофите, царевицата, шоколада ... все храни с произход от Америка. Когато европейците за първи път посещават Америка, те откриват един цял нов свят, изпълнен с богатство..
Показани от 1 до 11 от 11 (1 страници)