ПРОИЗХОД

Червената детелина е многогодишно тревисто растение естествено сещано в Европа, Централна и Северна Азия. 

 

ПОЛЗИ
Притежава богат състав от минерали, витамини и антиоксиданти, което го превръща лечебна билка, допринасяща за благосъстоянието на косата, кожата и организма като цяло. С лечебна цел се използват цъфтящите надземни части на растението. Помага при лечението на различни болести, тъй като оказва противовъзпалително, антиспазматично и успокояващо действие. 

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОЛЗИ ЗА КОСАТА И МИГЛИТЕ

Изключителен състав от антиоксидантни токофероли (витамин Е), калций, хром, железни и медни соли, магнезий, ниацин, фосфор, калий, витамин С и изофлавони. Изофлавоните са естествени естрогени, които укрепват косъма и благоприятно повлияват състоянието на кожата, като предотвратяват дразненето, възпаления, зачервяванията. В допълнение, детелината притежава и ацетил тетрапептид 3, който стимулира синтеза на колаген, както и адхезионните гликопротеини, които имат пряк ефект върху размера и укрепването на космения фоликул. 

Тази комбинация осигурява подобряване на притока на кръв и стимулира подхранването и оксигенацията на корените на космите, като същевременно увеличава дебелината, обема и здравината. ПРОДУКТИ, СЪДЪРЖАЩИ ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА В СЪСТАВА СИ