“Най-добрата терапия за коса!” или “Най-добрият шампоан за коса, който някога съм използвала в живота си!” или “Впечатлена съм от постигнатия резултат!” ... Това са само част от коментарите на тези, които са се докоснали до продуктите за грижа към скалпа и косата на Nuggela & Sule.

 

Световнопризнати продукти, комбиниращи качество и гарантирани резултати, доказани като най-доброто лечение за косата, предлагано на пазара. Само 3 стъпки са необходимо, за да се трансформира косата от слаба, безжизнена и проблематична към ревитализирана, здрава и прелестно красива.

 

   СТЪПКА 1: Премиум шампоана Nuggela & Sule No1 Premium Shampoo


Превърнал се в икона, той е много повече от шампоан! Първата високоефективна, капилярна терапия за стимулиране растежа на косата, представена като ежедневен премиум шампоан. Доказано дава реални, видими резултати при решаване на конкретни проблеми с косата и скалпа.

  • Измиването с шампоан No1 Premium Shampoo, предоставя ефективно почистване, както на косата, така и на скалпа. Чиста, безсулфатна формула елиминира всичко излишно, без да премахва естествените защитни масла на кожата или косата.
  • Ако има прекомерно омазняване на скалпа, това състояние съвсем скоро ще се промени. С всяко следващо приложение, отделянето на себум е регулирано и скалпа е балансиран. Като се създава перфектна среда за растеж на здрава и красива коса.
  • При продължителна употреба косменият фоликул е укрепен, косъмът става по-здрав, по-устойчив, по-еластичен и с повече обем.
  • Но най-важното, което постига капилярната терапия е стимулиране на растежа на косата.

Подобряване на условията, в които се развива космения фоликул и стимулацията на растеж на косата, глобално подпомагат разрешаването на проблеми като косопад, поява на пърхот, излиняване и накъсване на косъма и други.


Изключителен премиум шампоан с висока производителност. Необходимо е задължително да се следват инструкциите за употреба, за да се извлекат максимум ползи от употребата му.   СТЪПКА 2: Премиум балсам Nuggela & Sule Imperial Supreme Conditioner


След използването на шампоана, задължително последвайте с балсама Imperial Premium Conditioner. Това е тандемът с гаранция за успех.

Тази 3 минутна кондиционираща терапия улеснява процеса по разресването на косата (без това да довежда до накъсване на косъма) и подсилва спектъра на отражение на светлината, като така подобрява естествения блясък до брилятно отражение. И това не е всичко. Балсамът-маска е луксозния партньор на шампоана, най-вече защото увеличава терапевтичното въздействие върху растежа и заздравяването на косата.

Формулиран с натурални активни състваки, които стимулират растежа на косата, заздравяват структурата на косъма още от корена, придават повече обем и плътност на косъма, но най-вече защитават кератина във фибрата (основният градивен елемент на косъма) от всички външни ежедневни агресори и UV лъчи, способни да го разрушат.

Точно както и шампоана, този кондиционер е високоефективен продукт и е неободимо стриктно спазване на инструкциите за употреба с цел постигане на максимална полза за състоянието на скалпа и качеството на косата.    СТЪПКА 3: Премиум ампулите Nuggela & Sulé Premium Ampoules


Създадени за директно приложение върху скалпа или косата. Ултра мощни концентрати, изпълнени с допълнителна енергия, съпътстваща всеки един етап от развитието и растежа на косата.

Ежеседмичното използване на конкретен вид ампула гарантира подобряване на качеството и жизнеността на косата. Ние препоръчваме това да се случва вечер преди лягане.  

 NUGGELA & SULE – 3 продукта, 3 стъпки, 3 действия за грижа към скалпа и косата! И всеки, които я приложи, гарантира, че това е най-добрата капилярна терапия за косата, която някога е използвал!