Меню
Количка

Начини на плащане

Стойността на поръчаните артикули може да бъде заплатена по няколко начина - плащане в брой на куриера, плащане с банкова карта към терминал на куриера и плащане чрез виртуален пос терминал.


1. В брой при получаване на пратката

При доставка на пратката до адрес, плащането се осъществява чрез наложен платеж директно на куриера. Ако доставката е до офис на куриерската фирма, пратката се заплаща в брой в офиса на куриера. 


2. С банкова карта при получаване на пратката

При доставка на пратката до адрес, наложеният платеж може да бъде заплатен и чрез банкова карта на мобилен терминал, който се предоставя от служителя на куриерската фирма.  Ако доставката е до офис на куриерската фирма, пратката се заплаща на терминала в офиса на куриера. 


3. Чрез виртуален пос терминал при поръчка

Преди полето за финализиране на поръчката се избира начин на плащане. При избор за директно плащане онлайн, системата автоматично прехвърля за плащане към страницата на виртуалния пос терминал. Там следва да се въведат данните за дебитната или кредитната карта, с която ще се плаща. Отново автоматично системата уведомява дали плащането е извършено успешно.


Екипът на Nuggela & Sule Bulgaria ти пожелава приятно пазаруване!