Меню
Количка

За нас

Ние предоставяме специфична грижа за скалпа и здравословна натурална красота за косата, изборът оставяме на теб!


Красотата е навсякъде около нас, може да я видим в къдриците на хубавата коса, в сиянието на кожата и в чара на усмивка. Да твориш красота е и изкуство, което създават фризьори, гримьори, стилисти и много други специалисти, работещи в бюти индустрията в България и по света.


Ние ти предоставяме възможност да пренесеш цялата красота в грижа за себе си у дома, в ежедневието си. С тази цел стартирахме още преди 20 години нашия първи салон за красота на столичната улица "Дойран" 28. Придобива популярност с фризьорите-стилисти, които творят там и с отзивите на усмихнатите клиенти. Това ни даде мотивация да развием сферата на услугите си в посока последваща домашна грижа. Изградихме като част от салона за красота и шоу рум за презентиране на световнопризнати марки за коса и кожа. Така даваме възможност на повече клиенти да се докоснат до премиум козметика, предоставяща иновативни решения за терапия, поддържане и ежедневна грижа за тяхната коса и кожа. Стартирахме и онлайн платформа arlen.bg, за да успеем да достигнем по-бързо до всеки почитател на специализираните и модерни марки за красота. 


През 2019 година бяхме избрани за официални представители за България от Nuggela & Sule - една от най-големите европейски козметични компании за производство на натурални продукти за лечение на скалпа и косата, базирана в Испания. Така се роди nuggelasule.bg, платформата, която предлага най-добрата натурална грижа за твоята коса, проектирана от природни съставки и иновативни научни проучвания.