Меню
Количка

NUGGELA & SULE

Възстановяващи ампули с кератин за увредена коса NuggelaSule Keratin-Hyaluronic Ampoules 4x10ml Възстановяващи ампули с кератин за увредена коса NuggelaSule Keratin-Hyaluronic Ampoules 4x10ml
Ново
Марка: NUGGELA & SULE
Концентрат в премиум ампула за директно приложение. Специално създадена комбинация от кератин и хиалуронова киселина се грижа за възстановяването на косата от ежедневното увреждане. Незабавно реконструира увредените участъци от косъма, изглажда и запечатва цъфтящите крайчета, хидратира фиб..
43.90лв.
Без ДДС:43.90лв.
Комплект балансиране на мазна коса и скалп NuggelaSule Epigenetic Shampoo Greasy Supreme 2x250ml Комплект балансиране на мазна коса и скалп NuggelaSule Epigenetic Shampoo Greasy Supreme 2x250ml
Ново -10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Един от най-често срещаните проблеми с косата е прекаленото производство на себум, който омазнява косата. Външно това може да изглежда като прекалено мазна или мръсна коса, но на вътрешно ниво може да причини отслабване на структурата на косъма и да доведе до косопад.Nuggela & Sulé предоставя ре..
70.00лв. 77.80лв.
Без ДДС:70.00лв.
Комплект възстановяване и подхранване на увредена коса NuggelaSule Polynesia Keratin Комплект възстановяване и подхранване на увредена коса NuggelaSule Polynesia Keratin
-10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Иновация в грижата за косата. Епигенетична, капилярна терапия за коса, представена като премиум шампоан и ампула с концентрат за директно приложение върху косата. Проектирани с най-съвременната технология, с високоефективни, концентрирани формули, като комбинация от кератин, хиалуронова киселин..
65.50лв. 72.80лв.
Без ДДС:65.50лв.
Комплект възстановяване на силно увредена коса NuggelaSule Keratin South Beach 2х250ml Комплект възстановяване на силно увредена коса NuggelaSule Keratin South Beach 2х250ml
-10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Иновация в грижата за косата. Епигенетична, капилярна терапия за коса, представена като премиум шампоан за ежедневна употреба и натурална маска създадена от естествени, биоразградими силикони и цунами от активни съставки. Видимо подобряване на качеството и здравето на косата - гарантирано!..
93.80лв. 104.20лв.
Без ДДС:93.80лв.
Комплект възстановяване на увредена коса NuggelaSule Keratin Supreme 2x250ml Комплект възстановяване на увредена коса NuggelaSule Keratin Supreme 2x250ml
-10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Иновация в грижата за косата. Епигенетична, капилярна терапия за коса, представена като премиум шампоан за ежедневна употреба и кондиционер-маска за 3 минутно възстаонвяване на косата. Силно препоръчителен след процедури на косата, като кератинова терапия, ботокс терапия и хиалуронова тера..
79.00лв. 87.80лв.
Без ДДС:79.00лв.
Комплект за обем NuggelaSule Green South Beach 2x250ml Комплект за обем NuggelaSule Green South Beach 2x250ml
-10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Решението за всеки тип коса, която се нуждае от повече обем, повече сила и повече жизненост. Капилярна терапия, представена като премиум шампоан и натурална маска създадена от естествени, биоразградими силикони и цунами от активни съставки. Видимо подобрява обема, качеството и здравето на косат..
94.30лв. 104.80лв.
Без ДДС:94.30лв.
Комплект за обем NuggelaSule Green Supreme 2x250ml Комплект за обем NuggelaSule Green Supreme 2x250ml
-10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Решението за всеки тип коса, която се нуждае от повече обем, повече сила и повече жизненост. Капилярна терапия, представена като премиум шампоан и кондиционер-маска, който не омазнява косата, дори когато се прилага върху скалпа.КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:1. Натурален веган шампоан за обем NuggelaSule 100% G..
79.00лв. 87.80лв.
Без ДДС:79.00лв.
Комплект подхранване на суха изтощена коса NuggelaSule Premium South Beach Комплект подхранване на суха изтощена коса NuggelaSule Premium South Beach
-10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Тандемът за възстановяване, подхранване и хидратиране на косата от корена до върха. Капилярна терапия, представена като премиум шампоан и натурална маска създадена от естествени, биоразградими силикони и цунами от активни съставки. Видимо подобряване на качеството и здравето на косата - гарантирано!..
84.80лв. 94.20лв.
Без ДДС:84.80лв.
Комплект против косопад NuggelaSule Premium Anti-Hair Loss Комплект против косопад NuggelaSule Premium Anti-Hair Loss
Hot -10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Капилярна терапия за коса и скалп от последно поколение, гарантираща видимо подобряване в качеството и растежа на косата. Доказано дава реални, видими резултати при решаване на конкретни проблеми със скалпа и загубата на косата.  Комплектът съдържа: 1. Натурален стимулиращ шампоан за ..
75.40лв. 83.80лв.
Без ДДС:75.40лв.
Комплект против пърхот NuggelaSule Epigenetic Shampoo Anti-Dandruff Supreme 2x250ml Комплект против пърхот NuggelaSule Epigenetic Shampoo Anti-Dandruff Supreme 2x250ml
Ново -10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Пърхотът обикновено се причинява от не доброто здравословно състоние на кожата на главата. Различните смущения в скалпа могат да предизвикат сърбеж, раздразнения, зачервявания и силен дискомфорт. Тези състояния повлияват и здравето на косъма, като отслабват космения фоликул и в последствие запо..
70.00лв. 77.80лв.
Без ДДС:70.00лв.
Комплект стимулиране растежа на косата NuggelaSule Premium Комплект стимулиране растежа на косата NuggelaSule Premium
Hot -10 %
Марка: NUGGELA & SULE
Бестселърите за капилярна терапия на косата и скалпа, гарантиращи видимо подобряване в качеството и растежа на косата. Комплектът съдържа: 1. Натурален стимулиращ шампоан за растеж на косата NuggelaSule Nº1 Premium Shampoo, 250mlПревърнал се в икона, той е много повече от шампоан! Първата висок..
70.00лв. 77.80лв.
Без ДДС:70.00лв.
Комплект стимулиране растежа на косата NuggelaSule Premium Regenerator Комплект стимулиране растежа на косата NuggelaSule Premium Regenerator
-10 % Не е в наличност
Марка: NUGGELA & SULE
Капилярна терапия за коса и скалп от последно поколение, гарантираща видимо подобряване в качеството и растежа на косата. Доказано дава реални, видими резултати при решаване на конкретни проблеми със скалпа и регенерацията на косата.Комплектът съдържа: 1. Натурален стимулиращ шампоан за растеж ..
75.40лв. 83.80лв.
Без ДДС:75.40лв.
Показани от 1 до 12 от 46 (4 страници)