Меню
Количка

Блог статии RSS Feed

27 Feb ФО-ТИ (He Shou Wu)
0 527
ФО-ТИ е китайската билка с множество комплексни ползи, поради богатия си състав. Използва се за лечение, за профилактика, за подсилване на имунната система и либидото, както и против косопад. ПРОИЗХОД..
15 Feb Най-добрата капилярна терапия за коса
0 460
“Най-добрата терапия за коса!” или “Най-добрият шампоан за коса, който някога съм използвала в живота си!” или “Впечатлена съм от постигнатия резултат!” ... Това са само част от коментарите на тези, к..
14 Feb Бяла коса! Как да избегнем това?
0 479
Защо се появяват белите коси и как да избегнем това? Сиво-бялата коса обикновено се възприема като признак на остаравяне. Това обаче може съвсем да не е така, тъй като процесът на побеляване на косъма..
09 Feb Червена детелина
0 466
ПРОИЗХОДЧервената детелина е многогодишно тревисто растение естествено сещано в Европа, Централна и Северна Азия.  ПОЛЗИПритежава богат състав от минерали, витамини и антиоксиданти, което го превръща ..
09 Feb Био Морски Колаген
0 347
Колагенът е основният елемент на извънклетъчната матрица, който осигурява еластичност и здравина на кожата и косата. Във формулата си за подхранване на миглите, Nuggela & Sule разработва и използва ра..
09 Feb Комплекс Keranutri
0 565
Основният градивен елемент на косъма е кератина и също така косата е с отрицателен заряд (анионна). Всички съставки, имащи положително заредени (катионни) са със силен амфинитет към косата и се натруп..
09 Feb Тукума масло
0 579
ПРОИЗХОДМаслото от тукума се извлича от семената на плодовете на палмовото дърво тукума, естествено растящо в Бразилия. Добито чрез честна търговия (fair trade), прозрачност, проследяване и иновации, ..
07 Feb 7 ползи на лука за косата
0 440
Сокът от лук, познат в цял свят, е използван от векове като средство за разкрасяване на косата, поради изключителния си състав и многообразното влияние върху скалпа и косъма, което оказва. Едно от най..
01 Feb Лукът като лечение за скалпа и косата
0 650
ЛУКЪТ КАТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА СКАЛПА И КОСАТАОт стотици години лукът е едно от най-традиционните средства, използвано зя лечение за скалпа и подобряване външния вид на косата. На лука се приписват множество п..
06 Jan Мака: Суперхраната за сгъстяване на косата
0 436
ПРОИЗХОД НА МАКАТА Чудото от Перу, Андската мака е тревисто растение, естествено растящо в едни от най-дивите и недостъпни райони в Перу и Боливия - високите Анди. Планински условия с надморска височи..
05 Jan Лукът: Пречистване за скалпа, храна за косата
0 524
КАКВА Е ТАЙНАТА НА ЛУКАТайната на лука се крие в две от основните му съставки - кверцетин и сяра, позната като минерала на красотата. КвертецинЛукът притежава най-високо съдържание на кверцетин в срав..
03 Jan Морски Гликоген: Превенция против косопад и създаване на обем в косата
0 417
ПРОИЗХОД НА МОРСКИЯ ГЛИКОГЕН Гликогенът е начин на съхранение на глюкозата във връзките на въглехидратната молекула, намираща се в мускулите, черния дроб и мозъка. А глюкозата от своя страна е градиве..
Показани от 1 до 12 от 18 (2 страници)