Меню
Количка

Компанията NUGGELA & SULENuggela & Sulé, ЛИДЕРЪТ в сферата за грижа към скалпа и косата

Nuggela & Sulé, компанията посветена на грижата за косата и скалпа, открояваща се с начина, по който проектира формулите си. Всички те са базирани на едни от най-успешните традиционни методи, натурални съставки и рецепти, съхранявани от векове. В допълнение прилага своя талант и последни биотехнологични иновации, за да създаде висококачествени продукти за грижа към скалпа и косата. Така традицията е възобновена и пренесена през поколенията, както и гаранцията за ефективност.


Nuggela & Sulé, като бранд, обвързан с природата, остава с АНГАЖИМЕНТ към: 

  • Традициите

За разлика от повечето продукти на пазара, в лабораториите на Nuggela & Sulé се проектират само формули, базирани на естествени и традиционни лекарства, устояли във времето, доказали своята ефективност през поредица от поколенията. В синхрон с традициите се добавя и всеотдайност, талант и технологични иновации, за да се постигнат линии от висококачествени продукти за грижа към кожата на главата и косата.

Един от най-престижните и добре познати на нашите клиенти продукт е шампоанът с екстракт от лук (Premium Nº1 Shampoo), с който възстановяваме традицията за използването на лука като лечебно средство за скалпа и косата. Благодарение на своите активни съставки, шампоанът стимулира растежа на косата, като същевременно осигурява повече жизненост и блясък.


  • Красотата

Нашият ангажимент към красотата е важен стълб за развитието и израстването на компанията в глобален аспект. Точно затова всички усилия, умения и знания, придружени с много всеотдайност са вложени в проучвания и проектиране на нови формули, с които да предложим на вас - нашите клиенти най-добрата грижа за кожата на главата и косата, която подчертава красотата по един естествен начин. 


  • Околната среда

Марката е ангажирана и към опазването на околната среда. Приема и зачита интегриранта система за управление  Ecoembes Integrated Management System (IMS), която е насочена към предотвратяване и намаляване на въздействието на опаковките върху околната среда и управлението на отпадъците. Nuggela & Sulé се застъпва за устойчив бизнес модел, съчетаващ екологичната отговорност с икономическата ефективност и създаването на стойност за обществото, както в краткосрочен, така и дългосрочен план.Защо се нарекохме с името “NUGGELA & SULE”


Компанията носи името на един от най-важните острови в Полинезия, наречен на бога на маорите “Nga Sulé”. В превод би означавало "Небесният син". Местните жители почитали бога Нга Суле, като се отнасяли с уважение и почит към природата, докато се учили от нея. Според бога на маорите, мъдростта, традициите и обичаите се предават от едно поколение на друго чрез духовете на предците и така се избягва загубата на знания и ценности.

Козметиката на Nuggela & Sulé се основава на същата концепция за възраждане на традиционната мъдрост и природни средства в комбинация с най-новата технология, осигуряваща висококачествени продукти, даващи доказани резултати при решаване на проблемите с косата и скалпа. В РЕЗЮМЕ: Успешен пробив на испанския козметичен пазар. 

Пазарните проучвания в сферата на грижата за косата за периода 2016-2019 г. посочват, че се очаква ръст в размер само на +6.5% за Испания и  +7.5% за цяла Европа. Цифрите сами говорят, че козметичните компании на пазара трябва да използват различни подходи, за да се откроят от силно концентрираната конкуренция, за да постигнат успех. И също така, от друга страна е доста мотивиращо за предприемането на нови стратегии за развитие. Nuggela & Sule се мотивира и вдъхновява от природата, като всичките формулировки са базирани на растителни екстракти и есенциални масла за постигане на естествена красота, онази, която ни е отредена по природа. Това е начинът, по които се откроява на витрината, там до другите козметични световнопризнати марки. И тази "зелена" стратегия е успешна,  доказват го всички признания и награди, които продуктите заслужиха през годините. 


Относно първият шампоан с лук, който лансирахме, престижната лондонска компания за проучвания на пазара Canadean Consumer  публикува обявление, в което отразява успеха на марката Nuggela & Sulé като изключително постижение на испанския козметичен пазар с думите: Case of Success: Nuggela & Sulé – Шампоанът с козметичен подход, проектиран като алтернатива на натурално базираните терапии за лечение на скалпа и косата. 


Защо да избереш NUGGELA & SULE 

Защото начинът на мислене на компанията е различен. Защото уважава природата и работи съвместно с нея. Защото пази ценностите на традициите от миналото. Защото наистина ти дава работещи продукти с доказани резултати. Защото дори името й е нестандартно!


______________


Nuggela & Sulé - най-доброто за твоята коса и скалп.

_____________